Αποστολή και παράδοση προϊόντων

Η επιχείρηση συνεργάζεται με τις εταιρείες SPEEDEX και UPS για την αποστολή των προϊόντων της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αντίστοιχα. Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιουσδήποτε δασμούς και φόρους μπορεί να προκύψουν από τη χώρα του χρήστη, αν παραγγέλνει εκτός Ελλάδος. Για περισσότερες πληροφορίες ο χρήστης οφείλει να επικοινωνήσει  με το τελωνείο στη χώρα του, καθώς μερικά αγαθά ενδέχεται να υπάγονται σε τελωνιακό έλεγχο. Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση παράδοσης του δέματος από την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται για την αποστολή των προϊόντων.

Η αποστολή των προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτου αξίας παραγγελίας, προορισμού ή τρόπου πληρωμής.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας με

  • αντικαταβολή, αν βρίσκεστε στην Ελλάδα
  • μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του Alpha e-Commerce με μία από τις κύριες πιστωτικές κάρτες όπως η Visa, MasterCard, Maestro, Εlectron. Ειδικά για την Ελλάδα υπάρχει και δυνατότητα 3 άτοκων δόσεων σε αγορές άνω των 300 ευρώ
  • PayPal
  • τραπεζική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή iban.

          Στοιχεία λογαριασμού

          Τράπεζα: Alpha Bank

          Αριθμός iban: GR7601401530153002002009882

          Αριθμός Λογαριασμού: 153002002009882

          Όνομα δικαιούχου: Μπενάκη Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου

          SWIFT/BIC code: CRBAGRAAXXX

Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας courier εντός  7-12 εργάσιμων ημερών εφόσον οι παραγγελίες ολοκληρωθούν πριν τις 3μμ. Σε περίπτωση απουσίας σας η εταιρία courier θα αφήσει ειδοποιητήριο και θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει για τη συνεννόηση της επόμενης παράδοσης.