ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τί είναι το DANAELIGHT;

Μια προσωπική εταιρεία – με ένα μεγάλο όραμα – να συνεισφέρει στην εξισορρόπηση, προστασία, ανύψωση του ανθρώπου και της γαίας, μέσω εξειδικευμένων προϊόντων.

Τι είναι η ενέργεια τάχυον και πώς επιδρά σε εμάς;

Σύμφωνα με την κβαντική φυσική, το υλικό σύμπαν δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια πολύ πυκνή μορφή ενέργειας. Τα πάντα αποτελούνται από ενέργεια ,από πολύ λεπτοφυή σε ανώτερα πεδία – επίπεδα έως πολύ πυκνής δομής στο φυσικό σύμπαν. Η ενέργεια αυτή που συντηρεί και κρατάει σε υγεία και ισορροπία τα πάντα γύρω μας, από το ορυκτό βασίλειο, το φυτικό, το ζωικό, το ανθρώπινο έως και τους πλανήτες είναι η ενέργεια τάχυον.  Η ίδια η ενέργεια τάχυον, είναι που διατηρεί όλους τους οργανισμούς σε ισορροπία και αρμονία.

Τι είναι τα ταχυόνια;

Είναι υποατομικά σωματίδια ύλης που τρέχουν πιο γρήγορα από το φως και για αυτό τα ονόμασαν από την ελληνική λέξη «ταχύτητα» και στα αγγλικά «tachyonia». Διαπερνούν ασταμάτητα όλο τον πλανήτη μας, συντηρούν την ζωή και διατηρούν την ισορροπία.

Χρειάζεται να ξέρω για την ενέργεια τάχυον για να την χρησιμοποιήσω;

Η ενέργεια τάχυον έχει δική της νοημοσύνη και χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάτι, εκείνη κατευθύνεται στο σημείο που έχω μπλοκάρισμα ή πρόβλημα και επιδρά άμεσα και θετικά.

ΤΙ είναι τα ταχυονισμένα προϊόντα;

Είναι κυρίως αντικείμενα από καθαρό οπτικό γυαλί, αλλά και κρύσταλλο, ύφασμα και άλλα είδη που τοποθετούνται σε ένα ειδικό μηχάνημα, που λέγεται «επιταχυντής», ο οποίος έλκει και τροφοδοτεί τα αντικείμενα με την ενέργεια τάχυον. Τα αντικείμενα αυτά πλέον εκπέμπουν μόνιμα αυτή την τόσο ευεργετική και θετική ενέργεια.

Γιατί είναι διαφορετικά σχήματα και χρώματα;

 Εκτός από την ενέργεια που εκπέμπουν τα ταχυονισμένα προϊόντα, χάρη στο σχήμα και το χρώμα εξειδικεύουν τη θεραπευτική τους βοήθεια με καλύτερο αποτέλεσμα στον οργανισμό. Η δύναμη της σφαίρας παράδειγμα βοηθάει τον άνθρωπο να εστιάζεται στο εδώ και τώρα, και τον βοηθά, ώστε να μην τον καθηλώνουν οι φόβοι του σε ακινησία. Το δε χρώμα ενισχύει το αντίστοιχο τσάκρα και το ενδυναμώνει. Αν κάποιος κρατάει μια σφαίρα γαλάζιου χρώματος τον κάνει πιο ενεργητικό και δραστήριο στη ζωή του και τον βοηθάει παράλληλα στο να εκφράζει πιο εύκολα τον εαυτό του.

Πως μπορώ να επιλέξω ένα προϊόν τάχυον;

Ανάλογα με τις ανάγκες μου και προτεραιότητες αγοράζω τα κατάλληλα προϊόντα τάχυον. Για παράδειγμα, αν έχω κοντά στο σπίτι μου πυλώνα της ΔΕΗ ή κεραίες κινητής τηλεφωνίας, τότε θα επιλέξω το αντίστοιχο προϊόν, που εξισορροπεί την ακτινοβολία. Αν έχω κινητό, βάζω το προϊόν που εναρμονίζει την ακτινοβολία του κινητού μου και ούτω κάθε εξής.

Για πόσο χρονικό διάστημα με καλύπτει ένα προϊόν τάχυον; Έχει ημερομηνία λήξης;

 Τα προϊόντα τάχυον εκπέμπουν μόνιμα και διαρκώς την ενέργεια τους και δεν έχουν χρόνο λήξης. Εκπέμπουν αιώνια.

Οι κρύσταλλοι και οι πυραμίδες χρειάζονται ενεργειακό καθαρισμό;

Όχι, τα τάχυον προϊόντα και οι πυραμίδες δεν χρειάζονται κανενός είδους ενεργειακό καθαρισμό. Επίσης, δεν επηρεάζονται από τις ενέργειες άλλων ανθρώπων  και σε αντίθεση με τους φυσικούς κρυστάλλους, μπορεί άφοβα κανείς να τους πιάσει.

Η δικιά τους συχνότητα εκπομπής είναι υψηλότερη και δεν απορροφούν και κρατούν την αρνητική ενέργεια, αλλά την μεταστρέφουν σε θετική.

Πώς καθαρίζονται οι κρύσταλλοι;

Ο καθαρισμός τον κρυστάλλων είναι απλός και εύκολος, καθώς γίνεται με μαντηλάκι για γυαλιά οράσεως, με απλό πανί ή χαρτί και λίγο νερό.

Πώς μπορώ να αγοράσω μέσω τηλεφώνου;

Μπορείτε να αγοράσετε μέσω τηλεφώνου καλώντας μας στα τηλέφωνα  211 210 67 75 και κιν. 6945 10 44 50 καθημερινά, πλην Σαββάτου και Κυριακής, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Θα χαρούμε πολύ να σας να σας εξυπηρετήσουμε.

Ποια είναι η συσκευασία των προϊόντων;

Τα προϊόντα μας τοποθετούνται πρωτίστως σε ασφαλή συσκευασία για τη μεταφορά τους, αλλά και υψηλής αισθητικής, καθώς φροντίσαμε με μεράκι για αυτό, καθιστώντας την ιδανική και για δώρο.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από το DanaeLight eShop;

Η αποστολή των προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτου αξίας παραγγελίας, προορισμού ή τρόπου πληρωμής.

Ποιες μέθοδοι πληρωμής γίνονται δεκτές στο DanaeLight eShop;

Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας με αντικαταβολή, με τραπεζική κατάθεση, μέσω μίας από τις κύριες πιστωτικές κάρτες όπως η Visa, MasterCard, Maestro, Εlectron αλλά και με PayPal.

Πόσο θα διαρκέσει η παράδοση;

Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας Speedex courier εντός  7-15 εργάσιμων ημερών εφόσον οι παραγγελίες ολοκληρωθούν πριν τις 3μμ. Σε περίπτωση απουσίας σας η εταιρία courier θα αφήσει ειδοποιητήριο και θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει για τη συνεννόηση της επόμενης παράδοσης.

Πόσο ασφαλή είναι η αγορά από το DanaeLight eShop;

Εμείς δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας. Εφόσον επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρήση κάρτας, θα μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα της Alpha Bank, όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που σας υποδεικνύει..

Τι ακριβώς θα συμβεί μετά την παραγγελία;

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας , σας στέλνουμε ένα email που επιβεβαιώνει ότι λάβαμε επιτυχώς το αίτημα της παραγγελίας σας. Εφόσον ελέγξουμε τα στοιχεία της, θα σας αποστείλουμε δεύτερο email, με το οποίο θα επιβεβαιώνουμε την αποδοχή αυτής.

Τι γίνεται στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβω έρθει ελαττωματικό ή σπασμένο;

Στην περίπτωση που παραλάβετε κάτι και έρθει σπασμένο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@danaelight.com, αποστέλλοντας μας φωτογραφία με το προϊόν και θα φροντίσουμε για άμεση αντικατάσταση του.

Έλαβα την παραγγελία μου με αγορές από το e-shop και έχει έρθει λάθος προϊόν. Τι μπορώ να κάνω;

Αν εκ περιτροπής γίνει λάθος στην παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info@danaelight.com ενημερώνοντάς μας για τον αριθμό της παραγγελίας σας, και το προϊόν που έχει έρθει λάθος. Εμείς θα φροντίσουμε άμεσα να παραλάβετε τη σωστή παραγγελία.

Μπορώ να κάνω παραγγελία χωρίς να δημιουργήσω λογαριασμό;

Ναι, μπορείτε να δώσετε παραγγελία ως επισκέπτης, χωρίς την υποχρέωση να δημιουργήσετε λογαριασμό. Ακόμα και τότε θα χρειαστεί να γνωρίζουμε ορισμένα από τα στοιχεία σας, προκειμένου να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, όπως το email σας και την διεύθυνσή σας. Όχι περισσότερα όμως από όσα θα χρειαστούμε για να ξέρουμε πού θα στείλουμε την παραγγελία σας!