Πυραμίδες: Η ενέργεια που κρύβουν

Πυραμίδες

Οι πυραμίδες αποτελούσαν ανέκαθεν πόλο έλξης για μελετητές και επιστήμονες. Είναι ένα από τα Πλατωνικά στερεά. Το τετράεδρο με όλες τις πλευρές της ισόπλευρα τρίγωνα.

Ετυμολογία

Η λέξη πυραμίδα ,διεθνώς γνωστή ως  pyramid  είναι μια ελληνική λέξη που αποτελείται από δύο λέξεις «PYRA  &  MID», όπου ο όρος PYRA σημαίνει «φωτιά» και MID σημαίνει “κεντρικός πυρήνας”. Ως εκ τούτου, λέγεται ότι είναι  ενα αντικείμενο που περιέχει “φωτιά” (εδώ το βαθύτερο νόημα της Φωτιάς αναφέρεται στο πεδίο της ενέργειας) στον πυρήνα του κέντρου  του. Αυτό δείχνει ότι οι Αιγύπτιοι είχαν πλήρη επίγνωση του  βαθύτερου νόηματος της φωτιάς και το χρησιμοποιούσαν ανάλογα χιλιάδες χρόνια πριν.

Οι πυραμίδες έχουν κατασκευαστεί από πολιτισμούς σε πολλά μέρη του κόσμου. Για χιλιάδες χρόνια, οι μεγαλύτερες δομές στη Γη ήταν πυραμίδες-πρώτα η κόκκινη πυραμίδα  στο  Dashur Νεκρόπολης και, στη συνέχεια, η Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα και οι δύο από την Αίγυπτο. H δε Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα  είναι το μόνο από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου που απομένει.

Τα μυστήρια γύρω από τις Πυραμίδες

Οι πυραμίδες είναι σαν παζλ για την ανθρωπότητα. Πολύ λίγα είναι γνωστά και περισσότερα  ακόμα έχουν  να ανακαλυφθούν και αποκαλυφθούν.

Ένα ιδιαίτερο μυστήριο των πυραμίδων είναι οι ασυνήθιστοι τομείς της ενέργειας που παράγει. Ένα άλλο  είναι η ενεργειακή θεραπευτική τους δύναμη. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας  επιστήμονες και ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι οι Πυραμίδες της Αιγύπτου και άλλες παρόμοιες πυραμίδες έχουν μοναδικές ενεργειακές ιδιότητες που προκαλούν θεραπευτικά οφέλη σε διάφορα είδη ασθενειών και παθήσεων.

Τα πειράματα

Μια διάσημη σειρά πειραμάτων πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία. Οι επιστήμονες κατασκεύασαν  μερικές πυραμίδες που αναπαριστούν τη Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου. Κατά τη διάρκεια πάρα πολλών ετών, αρκετοί επιστήμονες διεξάγουν διάφορα πειράματα για τον έλεγχο της ενέργειας και τις  θεραπευτικές επιδράσεις εντός των ρωσικών δομημένων πυραμίδων. Σε πάρα πολλά από αυτά τα πειράματα διαπίστωσαν ότι αν κάποιος περέμενε  στο εσωτερικό αυτών των πυραμίδων παρουσίαζε κάποια χαρακτηριστικά. Είχε αυξημένη ανοσία, ταχεία επούλωση, και θεραπευτική επίδραση σε όλο τον οργανισμό του. Επιπλέον, σπόροι  που τοποθετήθηκαν  μέσα σε αυτές τις πυραμίδες μεγάλωσαν και είχαν την καλύτερη απόδοση. Αυτές οι θεραπευτικές επιδράσεις των ρωσικών νεόδμητων πυραμίδων δείχνουν ότι ορισμένες πυραμίδες μπορούν να ενισχύσουν  τη ζωτικότητα, την προστασία και την ενέργεια των ζωντανών οργανισμών.

Μερικοί ερευνητές υποστήριξαν ότι οι πυραμίδες  χτίστηκαν χρησιμοποιώντας ιερή γεωμετρία. Υποστήριξαν ότι αυτό αποσκοπούσε στο να έχουν  τη δύναμη να αυξήσουν  την ενεργειακή συχνότητα ενός οργανισμού, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου σώματος. Πιστεύουν ότι αυτό είναι εφικτό λόγω του  μοναδικού γεωμετρικού τους  σχήματος. Το ιερό σχήμα αυτών των πυραμίδων βοηθά στην απορρόφηση ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που προέρχεται από τη γη, τα αστέρια, και άλλους πλανήτες. Πιστεύεται ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μπορούν να αλλάξουν  πραγματικά το δονητικό ρυθμό συχνότητας των ανθρώπων, αλλάζοντας έτσι την ψυχική, σωματική και συναισθηματική κατάσταση  τους.

Καθώς η ευημερία του ανθρώπου αποτελεί τον πυρήνα του οράματός μας, θελήσαμε να προσφέρουμε σε εκείνον τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις ιδιότητές της πυραμίδας και να επωφεληθεί από αυτές, ώστε να βρει την ισορροπία και αρμονία που του αξίζει.

Σχετικό προϊόν: Meditation Pyramid

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *