Πώς παράγονται τα Fostac® Tachyon Προϊόντα και Κρύσταλλοι; 

tachyon crystal necklace amber colored with sun and silver spiral

Fostac® Tachyon Τεχνολογία

Τα Tachyon προϊόντα και κρύσταλλοι παράγονται με έναν αρκετά ιδιαίτερο τρόπο. Για τη διαδικασία του λεγόμενου “ταχυονισμού” των προϊόντων, τη “φόρτισή” τους δηλαδή, με ό,τι ονομάζουμε τάχυον ενέργεια, κάθε κρύσταλλος ή αντικείμενο τοποθετείται σε μία συσκευή, η οποία έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με βιοφυσικούς νόμους. Εκεί παράγονται υπερβολικά υψηλές βιολογικές θετικές συχνότητες (EHF=extremely high frequencies). Επειδή οι υψηλές συχνότητες είναι πιο πλούσιες σε ενέργεια από τις χαμηλές, υλικά όπως το γυαλί, μπορούν να εμποτιστούν ολοκληρωτικά από αυτές με τη μορφή πληροφορίας.

Τα ταχυονισμένα προϊόντα FOSTAC εκτίθενται σε αυτές τις υψηλές συχνότητες, κατά τη διάρκεια ορισμένης χρονικής περιόδου. Με αυτόν τον τρόπο αλλάζει η εσωτερική τους δομή και οι πληροφορίες μεταδίδονται πλέον μόνιμα στο προϊόν. Η αλλαγή της δομής και οι μεταδιδόμενες πληροφορίες δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε ταχυονισμένο προϊόν μέσω της διαδικασίας της FOSTAC  να λειτουργεί σαν “κεραία” για ελεύθερη ενέργεια. Αυτή, λοιπόν, η συγκεντρωμένη-συμπυκνωμένη ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τόσο στον τεχνικό τομέα, όσο και στον ενεργειακό τομέα της υγείας.

Πώς παράγονται οι Fostac Κρύσταλλοι;

Για την εναρμόνιση και την εξισορρόπηση των Τσάκρα χρησιμοποιούνται κυρίως κρύσταλλοι. Όλα τα προϊόντα από κρύσταλλο ενισχύουν με τα σχήματα και τους ανάλογους συνδυασμούς χρωμάτων όλα τα Τσάκρα βοηθώντας έτσι την ελεύθερη ροή της Συμπαντικής ενέργειας.

Ο κρύσταλλος είναι ένα απαιτητικό και αυστηρών προδιαγραφών υλικό. Τα προϊόντα της Fostac παράγονται από μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση που έχει την κατάλληλη γνώση, της οποίας η μεγάλη αξία στηρίζεται στην αντίστοιχη υψηλή ποιότητα. Όλα τα κρυστάλλινα προϊόντα είναι χειροποίητα. Αρχικά, το γυαλί λιώνει αποκτώντας μια ελαφρά πράσινη απόχρωση και με την προσθήκη μετάλλων (χρυσός) το χρώμα μονιμοποιείται. Έτσι απαιτείται πραγματικός χρυσός κατά την παραγωγή μενεξεδένιου ή ματζέντα κρυστάλλου. Στο επόμενο βήμα, το γυαλί αποκτά με χειροποίητη επεξεργασία ραβδωτή μορφή. Αυτοί οι ράβδοι, οι οποίοι πριν ψυχθούν θερμαίνονται άλλη μια φορά, αποκτούν την επιθυμητή μορφή μέσω της χειροποίητης εργασίας.

Υπό αυτή τη μορφή ψύχονται αργά, αναθερμαίνονται σε ειδικό φούρνο και μετά πάλι ψύχονται για να αποκτήσουν ελαστικότητα. Οι μοναδικές μορφές απελευθερώνονται μετά την ψύξη και το τρόχισμα των προεξοχών. Στο τέλος ακολουθεί λουστράρισμα. Όλες οι παραπάνω επεξεργασίες γίνονται αποκλειστικά στο χέρι. Μέχρι τα προϊόντα να ετοιμαστούν προς χρήση, μεσολαβούν περίπλοκα στάδια επεξεργασίας. Μέσω της διαδικασίας ταχυονισμού παρέχεται σε εσάς και σε κάθε χρήστη του προϊόντος, η δυνατότητα ενεργειακής χρήσης με πολλαπλές εφαρμογές.

Παράλληλα με τις θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων, η χρήση τους  ενδείκνυται και για την εναρμόνιση χώρων (Feng Shui)*.Με αυτό τον τρόπο μπορούν «δύσκολες περιπτώσεις», όπως κτήρια κοντά σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και σε περιοχές με πυλώνες υψηλής τάσης, κοντά σε ραδιοφωνικές, τηλεφωνικές και τηλεοπτικές κεραίες, να εναρμονιστούν.

Δείτε τη μεγάλη ποικιλία Τάχυον προϊόντων και ανακαλύψτε εκείνο που σας ταιριάζει, εδώ. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παραμένουμε στη διάθεσή σας!

Πηγή: Fostac

One thought on “Πώς παράγονται τα Fostac® Tachyon Προϊόντα και Κρύσταλλοι; 

  1. Pingback: Τι είναι τα ταχυόνια; - Danae Light

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *