Νερό: Αλήθεια, ξέρεις τι πίνεις;

water drop

Νερό και άνθρωπος 

Το νερό είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία για τη ζωή στο πλανήτη και για τον άνθρωπο. Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται περίπου από 70% νερό, με ποσοστά που αναφέρουν έως και 90% στο αίμα και 85% στον εγκέφαλο. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, τη σημασία και επίδραση του νερού στον οργανισμό, καθώς και τη σημασία της ποιότητάς του.

Οι μελέτες…

Πολλοί επιστήμονες έχουν μελετήσει τις ιδιότητές του και την ευεργετική του δράση στον ανθρώπινο οργανισμό. Ανακάλυψαν και φωτογράφησαν τη κρυσταλλική δομή του νερού και πως αυτή τροποποιείται και επηρεάζεται από ουσίες και πληροφορίες που δέχεται.  Η κρυσταλλική δομή των μορίων του νερού, μπορεί να συγκρατήσει πληροφορία, δηλαδή μνήμη. Ανάλογα με τη πληροφορία που λαμβάνει, μπορεί να αλλάξει και την ποιότητα του νερού. Το νερό έχει τη δυνατότητα να επηρεάζεται άμεσα από το περιβάλλον, αλλά και από τις σκέψεις του κάθε ατόμου αποθηκεύοντας τις πληροφορίες, τις οποίες μεταφέρει και σε άλλους οργανισμούς. Η επιβάρυνσή του από τοξικές ουσίες ή από μολυσμένα εδάφη που βρίσκονται κοντά στο νερό και οι αρνητικές πληροφορίες που μπορεί να μεταφέρει, μπορούν να επιβαρύνουν ιδιαίτερα την ανθρώπινη υγεία και τη λειτουργία του.

Τα οφέλη της Ενεργοποίησης του Νερού

Αντιθέτως, η ενεργοποίηση του νερού αλλάζει τη κρυσταλλική δομή του, αυξάνει τη ζωτική του ενέργεια και εξισορροπεί τις όποιες αρνητικές πληροφορίες. Συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξικών ουσιών, όπως νιτρικά άλατα και βαρέα μέταλλα. Επίσης, συμμετέχει στη μείωση της συχνότητας ταλάντευσης, της συγκέντρωσης ασβεστίου και εναρμονίζει τις βλαβερές επιπτώσεις τους. Το νερό αποκτά πιο βελούδινη υφή, η γεύση του γίνεται πιο ευχάριστη και ο οργανισμός ανανεώνεται και αναζωογονείται.

Όντας στην υπηρεσία του ανθρώπου δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς που συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του και στη συνολική ισορροπία της ύπαρξης του. Αναγνωρίζοντας τη σημαντική αξία του νερού ειδικά για τον ανθρώπινο οργανισμό, φιλοξενούμε και προσφέρουμε εργαλεία, που συμβάλλουν στην ενεργοποίηση αυτή. Με τον τρόπο αυτό, θα προσφέρει τα μέγιστα που μπορεί στον άνθρωπο.

Σχετικά Προϊόντα: Water Jug, Frequency accelerator,  Aquaflow Mini, Aquivator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *