ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ FOSTAC

Η Fostac AG είναι μία ελβετική και γεμάτη κύρος εταιρία με έδρα στο Bichwil, που ιδρύθηκε το 1989 από τον Hans Seelhofer και ξεκίνησε ως μία μικρή επιχείρηση, η οποία έκτοτε γνωρίζει διαρκή ανάπτυξη και έχει γίνει πια μία εταιρία μετοχικού κεφαλαίου. 

Σκοπός της ύπαρξής της είναι η ανάπτυξη,παραγωγή και εμπορία προϊόντων που προάγουν την ευημερία με καινοτόμες μεθόδους και την αξιοποίηση της τάχυον ενέργειας. Έχουν, μάλιστα, την ακαδημία Fostac η οποία επεκτείνει την κατανόησή μας για τους νόμους της φύσης. Τα προϊόντα της αφορούν τόσο την προσωπική πνευματική εξέλιξη και ευεξία, όσο και την εναρμόνιση του φυσικού και τεχνητού περιβάλλοντος, καθώς ένα αρμονικό περιβάλλον δημιουργεί και τις κατάλληλες συνθήκες άνθισης και ανάπτυξης. Ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, πολλά εξειδικεύονται στην εναρμόνιση της γεωπαθολογίας, του ηλεκτρομαγνητικού νέφους, αλλά και στην ενίσχυση του νερού. Παραδειγματικά αναφέρεται πως τα προϊόντα του νερού λειτουργούν επιτυχώς σε περισσότερα από 12.000 κτήρια.

Ο ιδρυτής της εταιρίας, Hans Seelhofer, ήταν παράλληλα ο μέντοράς τους, καθώς ήταν ένας οραματιστής, αλλά και ένας υπέροχος άνθρωπος, που πάντα σκεφτόταν την υπηρεσία της δημιουργίας ως τη σπουδαιότερη δουλειά και καθήκον του.

Ύστερα από την απώλειά του, το 2011, τα μέλη της εταιρείας ανέλαβαν επιπλέον ευθύνες, αναδιοργανώθηκαν και δημιούργησαν μία νέα δομή και ανάπτυξη για να υποστηρίξουν το όραμά του, μία διαδικασία που ξεκίνησε ήδη από το 2009, όταν εκείνος ήταν ακόμη παρόν. Η ομάδα της Fostac δημιουργεί διαρκώς καινούρια καινοτόμα προϊόντα και επεκτείνει το πεδίο έρευνας.

Γνωρίζοντας, εκτιμώντας και σεβόμενοι την εμπειρία, τη φιλοσοφία και τις μελέτες τους, αλλά και τους υπέροχους ανθρώπους που την απαρτίζουν, επιλέξαμε να συνεργαστούμε και να αντιπροσωπεύσουμε τα προϊόντα τους στην Ελλάδα και είμαστε περήφανοι που μας εμπιστεύτηκαν.

 

FOSTAC AGhttp://www.fostac.ch/en/home.html