Γεωπαθολογία: Πώς η Γη επηρεάζει την ενέργειά σου;

geopathology connected to earths grid

Τι είναι η Γεωπαθολογία;

Γεωπαθολογία είναι η επιστήμη που ασχολείται με την γνώση και μελέτη της γήινης ακτινοβολίας και την επίδρασή της στους ανθρώπους , στα ζώα και στα φυτά. Συχνά η γήινη ακτινοβολία μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη για την ανθρώπινη υγεία.

Αιτίες

Τα υπόγεια υδάτινα ρεύματα, οι υπόνομοι, οι σήραγγες , τα τεκτονικά ρήγματα κτλ αλλοιώνουν την συχνότητα δόνησης της γης και διαταράσσουν το φυσικό ενεργειακό πεδίο των ανθρώπων. Ο ύπνος και η παραμονή στις επιβαρυντικές ζώνες (γεωπαθογόνες ζώνες) προκαλούν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, την ευεξία και την απόδοση των ανθρώπων.

Αποτελέσματα

Οι έρευνες ιατρών και γεωπαθολόγων έχουν δείξει ότι στο γεωπαθητικό στρες οφείλονται άμεσα ή έμμεσα πολλές σοβαρές ασθένειες. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την 50ετή έρευνα του γεωπαθολόγου Α. Κοψίνα πάνω από 150 ασθένειες. Η γεωπαθητική αυτή ένταση επηρεάζει δυσμενώς και τα παιδιά με πολλούς τρόπους. Ο άσχημος ύπνος, οι εφιάλτες, η κούραση και η ανορεξία το πρωί, η κακή διάθεση, η έλλειψη συγκέντρωσης, η ανεπαρκής σχολική επίδοση, η οκνηρή ή μελαγχολική συμπεριφορά ή αντίθετα υπερκινητική και επιθετική είναι μερικά παραδείγματα που αναφέρονται συχνά.

Η εναρμόνιση

Η εναρμόνιση του ενεργειακού πεδίου και των γεωπαθογόνων ζωνών του σπιτιού και του χώρου εργασίας συνεισφέρει στην βελτίωση και διατήρηση της υγείας και της ευεξίας. Για τον σκοπό αυτό ενδιαφερθήκαμε, ανακαλύψαμε και σας προσφέρουμε, τρόπους που συνεισφέρουν στην εναρμόνιση της γήινης ακτινοβολίας. Επίσης, μπορούν να εξομαλύνουν τις αρνητικές επιπτώσεις, προσδίδοντας στον άνθρωπο έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής.

Σχετικά προϊόντα: Meditation Pyramid, Geo A4/ A5/ A6/ Mini,  Double Lantos Pyramid, Double Lantos Midi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *